11025817_464161957070365_5342599243025128835_n

Festivalbloggen


Festivalbloggen är den sanna Festivalbloggen!

Här ger vi er våra funderingar kring allt som rör festivaler och annat nöjesrelaterat kring det. När gammelmedierna skriver om vilka band en festival har bokat, så skriver vi om VARFÖR de har bokat dem. När Aftonbladets Markus Larsson recenserar Rolling Stones på Roskilde, då recenserar vi istället efterfesten borta på East. Och när festivalsommaren är över är vi där för att peppa och trösta er inför nästa festivalsommar.

Vi är Festivalbloggen. En del av Festivalpodden

 

Festivalpodden är podcasten som synar festivaler och annat nöjesrelaterat kring det. Vid rodret hittar vi festivalveteranerna och de självutnämnda festivalexperterna Linus Bjarnelo och Filip Beijer. Med en stor portion humor och en liten gnutta allvar biter de tag i alla möjliga festivaler för att vara den ultimata vägledningen för er inför, under och efter de festivalerna ni gillar allra mest. DET! Och mycket mer. Puss och hej!

www.festivalpodden.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>